luni, 27 iulie 2009

impresii Maya Summer Fair


Duminica a inceput bine, mai putin calda si plina de promisiuni. Clubul arata bine si s-a potrivit cu targul nostru :) Organizarea a fost OK, ne-am fi dorit un spatiu putin mai mare, dar a fost bine si asa :) iar lumina a fost suficienta pentru a pune in valoare produsele. Publicitate i s-a facut, a fost si presa (a aparut un articol despre eveniment in ziarul Ring si s-a scris si despre noi acolo).
Cumparatori nu au fost prea multi, din pacate - probabil i-a speriat caldura din zilele anterioare si au plecat din Bucuresti... Dar, la cati au fost, vanzarile au fost bune. Iar compania a meritat. Ne-am facut cunostinte noi si am intalnit si cateva fete pe care le stiam deja. Atmosfera a fost placuta si prietenoasa. Si evident, a fost un nou prilej pentru a ne face cunoscute lucrusoarele :)

Am admirat din nou bijuteriile expuse de Iulia (mybubbleshop.blogspot.com) si brosele Andutzei (andutza-accessories.blogspot.com), lucrusoarele crosetate de Mady (handmady.blogspot.com), bijuteriile nostime si pline de farmec ale Inei (handmadeina.blogspot.com/) si cerceii superbi de la Gevert (minghiushi-biligici.blogspot.com) si Diana (asearatiamluatcercei.blogspot.com) dar si gentutele Danei pe care le-am descoperit cu mare placere :)... si multe alte lucrusoare frumoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.