miercuri, 2 martie 2011

Impresii in urma targurilor de martisor

Am avut un sfarsit si un inceput de saptamana plin, greu si frumos.

Weekend-ul trecut am fost la ILoveHandmade de martisor. Targul a avut loc la Curtea Veche, a fost FRIG si a nins destul... Desi am avut cort, ninsoarea ajungea peste toata masa, pana pe panouri. Cu greu am rezistat pana la ora 18, cand s-a terminat. In prima zi, vanzari au fost dar nu spectaculoase. Cert este ca m-am ales cu o durere de mijloc si spate de zile mari pe care inca o resimt.

Duminica insa, desi se pare ca a fost mai frig, am fost mai bine imbracate si ziua a trecut mai usor. Vanzarile au mers OK, noi am fost multumite. Din cauza frigului, nu am facut poze - nu iti venea sa scoti manusile din maini pentru mult timp... :D asa ca voi posta poza pe care au facut-o organizatorii :D
Luni si marti am fost in Politehnica, la Targul de Martisor organizat de LSB si UNSR. Desi exista posibilitatea sa stam si afara, dupa cele doua zile de targ din-nainte nu ne-a atras aceasta varianta :D Deci am fost in Rectorat si am scapat de ger :) Am avut multe martisoare, si haioase si serioase... toate realizate din argila polimerica, cu multa grija la detalii si... am vandut bine. Iubesc sa vad chipurile oamenilor care cumpara de la noi si sunt incantati de ceea ce si-au luat. Gestul acela delicat de a mangaia ursuletul martisor pe botic, sau de a scoate limba la fetita buburuza obraznicuta pe care tocmai ai luat-o imi spune ca scopul meu a fost atins: vorbim aceeasi limba iar oamenii isi permit sa mai fie copii, sa se bucure si sa fie deschisi.

Mi-au placut organizatorii la ambele targuri. Sunt lucruri pe care le-am apreciat tot timpul dar mi se pareau de la sine intelese si pana acum nu le-am numit. Am constatat insa ca nu e asa si atunci... sa-i dam cezarului ce e al cezarului :D Pe parcursul acestor zile, organizatorii au stat cu noi, acolo. Am avut o problema? Au rezolvat-o. Chiar daca era frig, nu au plecat, ne-au aratat ca le pasa. Am primit cafelute ca sa ne incalzim, au facut tot posibilul sa fie cat mai bine, au fost PREZENTI si i-am simtit langa noi. Deci, vom merge cu mare placere si  la urmatoarele targuri organizate de ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.