duminică, 26 februarie 2012

Cum a fost la ILoveHandmade de Martisor

A fost FRIG. Sambata m-am lasat pacalita de cele 11 grade anuntate si m-am imbracat mai de... primavara... si am tremurat cu drag si spor :D Duminica a fost mai bine, din acest punct de vedere :)

Am vazut multi expozanti noi, martisoare diverse, multe dintre ele originale, lucrate cu grija si migala, unele din materiale inedite - ca de exemplu seminte si coji de fistic. O oaza colorata si vesela separata de martisoarele de serie, toate la fel, care se gasesc la toate colturile.

Organizarea a fost, ca de obicei, la inaltime.
Acum luam o mica pauza - de 2 zile - dupa care mergem la Targul de Martisor din Politehnica, iar weekendul urmator ne intoarcem la Muzeul Sutu pentru ILoveHandmade de Ziua Femeii.

Se anunta o perioada plina si obositoare dar frumoasa :)

Cateva imagini cu standul nostru la targ:








Mai multe imagini de la targ puteti vedea aici :)

7 comentarii:

  1. Ati avut niste martisoare frumoase,frumoase,frumoase. Si cateii ,si dragoneii, si zanutele, si florile, dar preferatele mele sunt narcisa galbena si panselutele (daca-s ale Catalinei, sa nu te superi :) ). Sper ca v-a mers bine,daca nu, sa fie de-aici inainte!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vanzare buna in continuare! Aveti martisoare tare frumoase. Poate la anul ma luati cu voi, mai ales ca locuim pe aproape... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) multumim. Pana la anul avem timp sa vorbim :)
    cat de aproape? :D

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.