vineri, 10 iunie 2011

Visul unei Nopti de Vara


(sau “Do you believe in magic”, partea a 2-a :D, si o scurta lamurire pentru cei care nu sunt la curent cu discutia de pe forumul Breslo. Este o reactie la un articol http://www.breslo.ro/blog/do-you-belive-in-magic aparut pe blogul Breslo care de fapt, in loc sa promoveze produsele care se incadreaza in aceasta tematica acolo, alege sa promoveze doar un magazin nou, cu un singur produs in el. Parerea mea este ca acel articol ar fi trebuit sa fie o invitatie pentru cititori sa vada / cumpere lucruri reprezentative legate de tema respectiva. In concluzie, asa as fi vazut eu articolul )

In curand va fi Solstitiul de Vara sau Midsummer, un moment plin de magie in care valul dintre lumi este foarte subtire si zanutele vin printre noi tinandu-se de sotii… asa cum magnific ne povesteste Shakespeare in Midsummer’s Night Dream.

Breslo s-a pregatit de ceva vreme pentru acest moment si o multime de zanute si spiridusi si-au gasit locul prin paginile lui. Jucause, alintate, cochete, au venit aici sa isi gaseasca prieteni noi. O parte s-au mutat in casute noi dar inca sunt destule :)

De exemplu acest spiridus sfios va va spune ca abia s-a trezit si nu prea isi aduce aminte unde este


  Zanuta aceasta cocheta a fost la balul mascat de la curtea regelui si abia asteapta sa va povesteasca… 

  Pink fairy va va spune de ce trebuie sa va bucurati in fiecare dimineata cand priviti pe geam, vedeti soarele si auziti pasarelele cantand… Va va lamuri ce inseamna de fapt “La vie en rose” :)

  Zanuta din tablou incearca sa ma convinga sa o las sa va povesteasca despre prietenii ei cu care se joaca in fiecare dimineata:

  Iar acest cuplu minunat ne va destainui cat de mult se iubesc si ce inseamna pentru o zanuta iubirea :)

  Aceasta stie ca va poate vraji – cel putin va va hipnotiza cu siguranta daca o urmariti zburand ;) 

  Aceasta va povesteste cat de mult isi iubeste florile: 

  Si ca pentru a fi frumoase florile trebuiesc ingrijite:

  Totul se intampla intr-o gradina minunata

  In timp ce luna se oglindeste in ape :)

 * In acest articol au fost evidentiate articole din magazinele Breslo: Stephanie, RalucaElvenDesign, LadyA, mandi.bo, dekoflor, zegherumihaela, D.B.store, Dacian-Moon, allyingraphicland, Cat-E

3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.