miercuri, 15 decembrie 2010

Targ de Craciun :)

CULORI ediția de Craciun


E ger și bătrâna Iarnă a ȋnceput să ningă. Sarbatorile bat la ușă și fiecare are o veselie aparte…ninsoarea, ȋmpodobirea bradului, aroma unei portocale, mirosul ȋmbietor al sarmalelor, bătaia cu bulgări de zăpadă, patinajul, colindele sau personificarea Omului de Zăpadă. Nu poți schimba această oază de fericire ci poți picura un alt strop pentru a amplifica sentimentul celor la care ții. Fii Moș Crăciun și surprinde-i pe cei dragi cu un cadou special.

         Vino la Târgul de obiecte și accesorii lucrate manual  CULORI – ediția de Crăciun și poți alege din multitudinea de minunății create de mână, de la cercei, broșe, agrafe, inele, mărgele, gentuțe la cutii de bijuterii pictate manual, rame foto, măști venețiene, cutiuțe muzicale, figurine și multe alte surprize. Vei avea șansa de a oferi un cadou unic, plin de poveste care va fi cu siguranță apreciat.

         Te așteptăm la Băneasa Shopping City, etajul 1, ȋn perioada 20 - 23 decembrie 2010, orele 10:00 - 24:00.

         La standul nostru puteti gasi decoratiuni de Craciun, ornamente pentru pom, globulete pictate manual, felicitari, bijuterii ... toate realizate cu drag.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.